» » Запрошуємо на віртуальну екскурсію до музею історії міста Болехова
0
0
Закрити меню
Про музей Заходи, виставки та експозиції Співробітники Видання та наукова діяльність Відвідувачам Фотогалерея Відеогалерея Фонди


Запрошуємо на віртуальну екскурсію до музею історії міста Болехова

опублікував Оксана Півень 14-05-2021, 14:53
Роль музею історії міста Болехова імені Романа Скворія є важливою у розвитку суспільства. Адже за допомогою матеріальних пам’яток ми відтворюємо історію нашого краю від найдавніших часів і до сьогодення. Наш музей живе і розвивається відповідно до сучасних суспільних вимог і уподобань. Ми намагаємось крокувати у ногу із часом, новітніми вимогами та тенденціями. Минулого року запустили власний сайт, який постійно поповнюється новими матеріалами та новинами.
А від сьогодні наш музей став доступний і для віртуальної 3D подорожі для всіх бажаючих. Щиро дякуємо компанії  VI.A.R. TOUR за створення даного віртуального туру та інтеграцію його у Google сервіси.
У віртуальну подорож до музею історії міста Болехова імені Романа Скворія ви можете вирушити із головної сторінки нашого сайту (при перегляді із комп’ютера), або із розділу «Про музей» головного меню сайту (при перегляді із мобільного телефона чи планшета).

Коментарі до матеріалу
Додати коментар
Додати свій коментар:
Ваше Ім’я:
Ваш E-Mail:
Це код:
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть сюди:
Стрічка коментарів
29 січня 2022 18:27
...
"нацистська окупація" ??? за словами Шептицького , Стецько і їхніх сьогоднішніх поціновувачів то було визволення ...
26 жовтня 2021 18:44
...
Тому я не зміг утриматись від коментарю. Чудово написано!
26 жовтня 2021 18:43
...
я сьогодні переглядав в Інтернеті більше трьох годин, але жодної цікавої статті, подібної до вашої, я так і не знайшов. А це досить цінно для мене.
Галя Кулик Баран
21 квітня 2021 15:29
...
Дякую! Коротенькі і змістовні відео про Болехівські околиці . За ними стоїть велика праця і час авторів!  З нетерпінням чекаю на наступні сюжети
Designed by Lyminec Studio
Напишіть нам RSS Для людей з вадами зору
Нагору